Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sol ayak parmaklarım yok. ÖTV istisnasından nasıl yararlanabilirim?

secan

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
sol ayak parmaklarımın beşi yok ötv indiriminden yararlanabilir miyim? nasıl bir yol izlemem gerekir?

sol ayak beş parmak olmayınca ötv den yararlanabilir miyim yardım ?

öncelikle engelli raporunuz var mı? Eğer yok ise devlet hastanesinden engel durumunuzu belirtir bir rapor alacaksınız. Burada engel durumu ve yüzdesi yazacak. Daha sonra aile hekimine ehliyet başvurusu yapacaksınız. O sizi devlet hastanesine sevk edecek devlet hastanase gerekli görür ise il sağlık müdürlüğüne sevk edecek. İl sağlık müdürlüğü komisyonu ehliyet için gerekli kodları yazacak ve ehliyetinizi değiştireceksiniz. Eğer gerekli kodlar yazılmışsa ötv siz araç alabilirsiniz

alonemisin TABİ ÖZELGENİZ OLUMLU GELİRSE de yazılması gerekiyor artık bence :)))

:)))) senin durumu görürse vazgeçecek ama senin durum emsal olacağından artık kimse uğraşmayacak:)))

SU35

yani direk ötv için heyete giremiyorum doğru mu anladım arkadaşlar sizce alabilir miyim ? var mı emsal karar acaba
?

2010 senesinde yüzde 13 rapor verildi

benimde sol ayağımda 4.5 parmağım kesik. Hatta üstünede diz üstü arter damarım %100 tıkalı. Lakin doktorlar sende bişi yok deyip bu raporu vermediler : ) sen yinede şansını dene.

doktor versede vergi dairesindeki memur vermemek için elinden eleni ardına koymuyor artık eminim bundan. Ben alırsam herkes alır artık. Bekleyin ben emsal teşkil edicem. ya alıcam ya alıcam Allahın izni ile. Kardeşim ben debriyaja basamıyorum o kadar bast hakkım mı kanunen hakkım işini bilmeyen bir memur buna engel olamayacak.

Kesinlikle siz de demi sol ayak da sıkıntı

Benim sol dizimde avasküler nekroz anlaşılır dil ile kemik ölümü mevcut buna bağlı olarak eklem hareket kısıtlılığım var tsunami_

Babamında böyle bir sorunu var. Nedir son durum veyahut diğer arkadaşların başına geldi mi? Sol ayak 4 parmak yok. Ötv indirimi alabilir mi?

Üst Alt