Hayırlı akşamlar diliyorum herkese sitede yazılanlardan takip ederek sol ayağımda doğuştan PEV rahatsızlığı olduğu için indirimli araç almak için ehliyetimi H sınıfına cevirdim ehliyette yazan kodları paylaşacağım Devlet hastanesinden 200 tl verip raporumuda aldım araç alabilmem için başka ne yapmam gerekiyor bu şartlar altında araba alabilirmiyim bayiye gittiğimde sorun çıkartıyorlar önce vergi dairesi onaylamalı gibi şeyler söylüyorlar burdan sonra ne yapmam gerektiğini bilen birileri yardımcı olursa çok mutlu olurum birde arabayı istediğim şehirden alabilirmiyim
Sıtede yenı olduğum ıçın resım eklemeyı beceremedım kodları burdan yazayım araç uyarlama kodları (10.02) sınırlı kullanım kodları (78 47 102) ve hastaneden aldığım heyet raporun açıklama kısmında ##ozel tertibatlı araç kullanması uygundur ötv ve mtv ındırımınden yararlanır ## yazıyor
Sıtede yenı olduğum ıçın resım eklemeyı beceremedım kodları burdan yazayım araç uyarlama kodları (10.02) sınırlı kullanım kodları (78 47 102) ve hastaneden aldığım heyet raporun açıklama kısmında ##ozel tertibatlı araç kullanması uygundur ötv ve mtv ındırımınden yararlanır ## yazıyor