Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sol ayak polio sekeline uygun alınan ötv inririmli aracı kimler kullanabiliyor?

Feyyam

Üye
Konular
29
Reaksiyonlar
0
Eşim sol ayak polio seke raporunda otomatık araç kullanılır ibaresi var biz ötv indirimi ile araç almak istiyoruz bu aracı kimler kullanabiliyor yeni yönetmelikten bilgisi olan var mı

Feyyam

Otomatik vitesli aracı -istisnasız- herkes kullanabilir. Bu konuda hiç bir kısıtlama yok:

"Yine Yönetmeliğin 53 üncü maddesinde yapılan değişiklik ile, yurt içinden satın alınan özel tertibatlı araçların (otomatik vitesli araçlar dahil) sahibi dışında, aracı kullanmaya yeterli sürücü belgesine sahip herhangi bir kişi tarafından kullanılması mümkün hale gelmiştir. "
http://www.engelliler.biz/forum/oze...erin-kullanabilecegine-dair-bilgi-burada.html

Teşekkur ederim Bülent Bey Avukat birisine sordum onun dahi bu yönetmelikten haberi yok

Benim ruhsata engel koydular sadece oğlumu yazdırabildim otomatik vites araç

cdisci

Görevli işini bilmediği için yersiz bir kısıtlama yazmış abi. Eğer seni zorluyorsa, gidip düzeltilmesini talep edebilirsin.

Üst Alt