Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sol ayak tarak kemiklerim yok, b sınıfı ehliyet verildi. Bu sorun yaratır mı?

agregas

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
merhaba arkadaşlar.

başlıkta bahsettiğim gibi sol ayağımda sadece topuğum var ve bana b sınıfı ehliyet verdiler. doktora ısrarla anlatmama ramen sağlık raporumda herhangi bir sorunu dile getirmedi ve sağlam raporu verdi.

b sınıfı ehliyetim olması işime geliyor. mühendisim ve iş yerinde aktif olarak araba kullanmak zorundayım. (araba kullanırken de herhangi bir problem çekmiyorum). h sınıfı ehliyetim olsaydı eğer iş yerinde bana uygun araba bulmakta büyük zorluklar çekerdim. o yüzden b sınıfı ehliyetim olması işime geliyor.

canımı sıkan nokta ise şu; bana sağlam raporu ve b sınıfı ehliyet verilmesi başımı ağrıtır mı? yarın bir gün bu durum sebebiyle hakkımda adli işlem yapılır mı? sonuçta kullandığım araçlar kaskolu, sigorta şirketi herhangi bir problem sonrasında tüm kusuru benim üzerime yıkar mı?

şimdiden çok teşekkür ediyorum ve bu siteye emek veren herkese çok minnettar olduğumu dile getirmek istiyorum.

saygılar...

Neden başınızı agrıtsın ki resmi olarak B sınıfı ehliyet almanız için belge verilmiş gönül rahatlıgı ile arabnızı ve arabaları kullanabilirsiniz..

Her şey mevzuata uygun. Sürücü belgenizi gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.

Üst Alt