Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sol ayak tbia ve fibulada kırık sebebiyle vida ve platin takılı. ÖTV'siz araç alımı?

Murataltın1

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
2016 yılında geçirdiğim bir kaza sonucu sol ayağımda tbia ve Fibula da parçalı kırık oluştu bununla ilgili ameliyat oldum ayağımda şu an iki tane vidalı platin takılı diz kapağından ayak şemiğe kadar bunla ilgili Vergi muafiyetinden yararlanıp indirimli araç alabilir miyim

teşekkürler verdiğiniz bilgiler için

Murataltın

Araç kullanımına mani bariz bir durum olması gerek. Ve tabii bunu sağlık raporu ve kısıtlama kodu içeren ehliyetle de belgelendirebilmelisiniz.

Verdiğiniz bilgi için teşekkürler bugün devlet hastanesinde ki doktor beni il sağlık müdürlüğü ne sevk etti ayağımda aksama ve Hale’n şişlik var bakalım sonuç ne olacak sizce bu konuda daha önce sol ayaktan platin ve vida takılı birisi alabildimi? bu arada heyet den aldığım sonuç ne olursa burda açıklayacağım

benim de aynı sorun var ama ben daha başvurmadım gelişmeleri bizimle paylaşırsanız sevinirim

Tamam ne demek olumlu veya olumsuz paylaşacağım bu konuda bilgisi tecrübesi olanlardan da cvp bekleriz iyi günler

İl sağlık müdür lüğü Çemberlitaşamı gitmem yada Zeytinburnu na mı gitmeyelim heyet için teşekkürler

Üst Alt