Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sol bacağım 3.5cm kısa ve ince. Hangi oranda rapor verilir?

unalkkk

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Herkese Merhaba,

Benim sol bacağım diz altından 3,5 cm kısa ayrıca sol ayak bileğinde hafif incelik ve hafif şekil bozukluğu var siz tecrübeli arkadaşlara sormak istediğim bu durumda %40 rapor alabilirmiyim.

şimdiden teşekkürler...

Ennn fazla alabileceğiniz oran %24 ,oda ayağınızdaki kusura bağlı olarak herhangi bir ortez ve baston kullanmanız durumunda .

kalça çıkıklığı ameliyatlı, ameliyatsız %24 veriyorlar %2 sini genelde skolyozdan kalça çıkıklığı olan kişilerde omurlarda eğrilikte oluyor,

%40 alman çok zor en azından İstanbul Tıp Fakültesinden çünkü benim sol ve sağ diz altı normal şartlardan 12 cm kısa ve bileğim ayağım komple deforme sol bacağımın üst kısmı sağ bacağıma göre 12cm kısa .. Kalça çıkıklığı skolyoz var 15 kere ameliyat oldum koltuk değneği ve ortez kullanarak yürüyorum ve bana verilen oran ;

%42..

Hall arasinda engelli devlette engelsiz.kimse dur demesin bu ise

teşekkürler mestan, peki ötv muaflığından yararlanabilmek için belli bir oran varmı?

Ötv den orana bakılmadan yararlanabilirsin

Üst Alt