Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sol bacağım ampute oldu. B sınıfı ehliyetimi değiştirmem şart mı?

emrah_37

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
ben birşey soracam 2 yıl olacak trafik kazasın da sol bacağımı diz altın dan kaybettim 1 hafta önce özürlü raporu için başvuru yaptım % 43 rapor verdiler ve raporun üstünde otamatik vites araçla gözlüklü olarak B sınıf ehliyet alabilir yazıyor benim zaten b sınıfı ehliyetim var yani ben H sınıfı ehliyet almadan bu şekilde devam edebilir miyim yoksa raporda bi yanlışlık mı var

sayın emrah 37

Rapruna yanlış yazılmış
otamatik vites araçla gözlüklü H sınıfı ehliyet alabilir ibaresi yazması lazım. Şimdiki durumunla B sınıfı araç kullanırsan trafikte giderken yaptığın kazalarda sen suçlu olursun haklı bile olsan.H sınıfı olarak düzeltirsen ÖTV+MTV vergilerinden muaf olursun Raporunu yeni almışsın baş hekime çık düzelttirirsin.

Raporda bir sorun yok. İsterseniz bu haliyle de devam edebilirsiniz...

Ama araç alımında vergi vantajından yararlanmak isterseniz, o zaman rapordaki "b sınıfı" ibaresini "h sınıfı" olarak değiştirtmeniz şart

Teşkr ederim Hastaneye gittim düzeltmediler böyle uygun görmüşler dediler

Yanlış bilgilendirmişler hakkını ara h sınıfını yazdır ÖTV-MTV yararlanırsın

Üst Alt