nasibegül;
nasibe bu ilerde başına iş açacaktır yapılmış bir saçmalık, muhakkak galeri ile maliyeden biri paslaşıyor tatlı bir kar vars. bu noktada rapor olmasada sana ötv muafiyeti yazıyorlar kayıtlara ama raporun yok ortada, o dediğin hastene saçmalamış bence öyle bişey olmaz biz sana yeni rapor verdik bidaha veremyiz diye bir durum söz konusu değil. zaten oto ve ötv muafiyeti için kesinlikle raporun konusu otomobil, ya da ötv ile olması gerekir ve raporunda "özel tertibatlı yahut otomatik vites araç kullannır" yazması gerekir eğer bu yazmıyorsa kesinlklie ötv muafiyetli araç alamzsın ve şuna dikkat et ben bir çok sol bacak diz altı ampute bacak kısalığı vs. rahatsızlığı olan ve sol bacağın işlev kaybı olmayan ama engelli olan kişiye bu raporun verilmediğine bizzat şahidim yani yarın sen tabi 5 yıl sonra, 5 yıllık sürem doldu satıyım şu arabayı dediğinde birde bakmışın o ödemediğin bilmem kaç milyarlık ötv karşına çıkar raporun uygun değil diye. iyisimi sen bu mevzuyu araştır o rapor için heyete gir yoksa başın ağrır ilerde. ayrıca o raporu almak için 150 tl civarı bir para ödüyorsun yani hastane kalkıp "yok efendim veremem diyemez" ....
bir şey daha eklmek istiyorum ötv muafiyeti ve oto için rapor alırken senin raporunun yüzdesinin hiç önemi yoktur çünkü adam sağ bacağından heyetten %20 engelli raporu alır en fazla ama otomobil ve ötv muafiyeti gerekli raporu alır, adamın sol bacağında % 50 rapor vardır ama oto için gerekli raporu alamaz bu konu direkt engel yüzdesi üzerinden düşünülmesin hata yapılır.