Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sol bacağımda 7 cm kısalık var. %40 rapor alabilir miyim?

Elif yükmen

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Selamlar ben 1980 doğumlu 38 yaşındayım.11 yaşımda ateşli enfeksiyon hastalıgı geçirdim.41 derece ateşle iltihaplar kalça kemigimi çürütmüş çürüğü kestiler platın takıldı 1 sene sonra cıkardılar.

şuan 7 cm kısa sol bacagım. .çömelemiyorum bagdaş kuramıyom.kısa uzun yola yürürken cok zorlanıyom cok aksıyorum.zaman zaman agrılarım oluyor.çorabımı kızım giydiriyor sol bacagım öne dogru bükülmüyor diz ve kalçamda aşırı kreçlenme var.degnek baston gibi vs.kullanmıyorum.sadece ameliyat olduktan sonra kullanmıştım.

hareketlerim kısıtlı yola yürüdügümde 7 cm kısa oldugundan ayak parmaklarım üzerinde yürüyorum haliyle agrı oluşuyor aglıyorum bacak işlevi cok güçsüz.ayakta kısa veya uzun süre kalamıyorum.11 yasımdan beri ne cocuklugumu ne genclıgımı yaşayamadım psikolojim bozuldu.ev hanımıyım çalışamaz durumdayım.yüzde 40 ı geçebilirmiyim acaba heyete ilk kez gidecegim pek fazla bilgim yok doktorlar ne gıbi sorular soruyorlar kısamı tutuyorlar bilgilendirirseniz cok sevinirim.cok teşekkürler

Üst Alt