Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sol bacagimda hemanjiom-damar tümörü var, fonksiyon kaybi yasiyorum. Askerlik..?

normandy

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
35 e yakin rapor ve film im var doktorlar mudahale edemiyor cogu zaman fonksiyon kaybim ayak üstüne basamama ve yuruyememe problemim var doktor sporu kosmayi top oynamayi herbiseyi yasakladi sizce muaf olurmuyum ona gore tecili bozup muayene giricem

Tümör kötü huylu değilse, muafiyet için daha fazla bir kısıtlılık arayabiliyorlar. Ama en azından spor yaptırmayacaklardır...

Bilen arkadaslar yada basina gelmis olanlar yardmci olrsa sevinirim calistigim isyerlerinde rahatsizligim dolayisiyla devam edemedim askeriyede malum turkiyede gec gec biseyin yok durumu oluyor ama benim var naprosyn forth kullaniyorum yoksa yuruyemiyorum topallıyorum simdiden tesekkur ederim

Çok düşük bir ihtimal muaf tutulman ama, yine de askerlik işlemleri esnasında hastaneye sevk alıp şansını deneyeceksin kardeşim normandy

Üst Alt