Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sol bacağımda kısalık var. Askere alınır mıyım?

uranucus

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
merhaba kardeşlerim herkeze selamlar saygılar siteye yeni üye oldum sizlerden bilgi almak için,sizlerle sorunumu paylaşmak istiyorum

doğuştan sol bacağım sağdan 2.5 cm kisa ve ayak numaralarım farklı sol 44 sağ 46 doğuştan beri böyle ilk acemilik yoklamasında elverişli raporu verip gönderdiler askere zar zor dişimi sıkarak dayandım şuan tekrar muayene olmak istiyorum acaba bu mümkünmü? ve elverisli değildir raporu alabilirmiyim?

ayaklarımdaki doğuştan gelen özür http://r1309.hizliresim.com/1f/h/sr0jy.jpg resime bakıp yorum yaparsanız sevinirim kardeşlerim.

Birliğe gittiğinde hastaneye çık, "Spor yapamaz" yazısı verirler... AMA

Görünür bir aksama veya önemli bir hareket kısıtlılığı yoksa, muafiyet verilmiyor.

Büyük ihtimale almazlar ASKERLİĞE

Bu Rapor Sonucuna Göre Askere Gidermiyim Yoksa çürükmü alırım?

RADYOLOJI RAPOR SONUCU:Sol bacak Sağ Bacaktan 2.3 cm kısadır Kalkaneal eğim açıları sağda 20 solda 22 derece olarak ölçülmüştür Talus ile kalkaneus arasında ayrılma izlenmedi Talonaviküler veya navikülo kuneiform eklemde bilateral inferiora açılanma izlendi Kalkaneal eğim açıları her iki ayakda 10 derecenin üstündedir. Tarsal kemiklerde belirgin dejenerasyon saptanmadı.

Askere alırlar, ama spor-yapamaz verirler.

Üst Alt