Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sol bacağımda tibya kemiği yok protezle yürüyorum. % 40 alır mıyım?

muhayyelin

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
bende tibya agnezi yani tibya eksikliği var.sol bacağımda tibya kemiği yok.protezle yürüyorum ama biraz yürüyünce agrı oluyor sanırım kaslarımda da sorun var. ben engelli raporu almak istiyorum acaba yüzde 40 verilir mi. engelli olarak öğretmen atamalarından yararlanmak amacındayım.

yürüyüş bozukluğu için şu tabloya göre değerlendirilir:

Tablo_3.4.png

tibia kırığından oran veriliyorsa, yokluğu içinde verileceğini düşünüyorum ancak ne kadar oran verileceği bilemiyorum... kaslarınızıda belirtin rapor alacağınızda... şansınızı deneyin mutlaka....

kısmet hanım bende çift afo ve çift koltuk değneği kullanıyorum raporumda böyle geçiyordu ve ayrıca idrar ve nörojen anal inkontinans mevcuttu emg ve ürodinami ile bunlar bunlar ispatlanıyor. bu listede benim sadece yürüyüşüm %84 yapıyor ama bana verilen oran %80 di sizce ne yapmalıyım

son zamalarda kaslarımda çekilme oluyor,sömestr tatilinde bunu için uğraşıcam.çok teşekkür ederim ilginiz için hiç değilse bir fikrim var şimdi

Üst Alt