Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sol bacağımdan sakatlığım var, ama raporuma Özel Donanım ibaresi yazılmış!?

ali.demir

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
benimde sol bacağımda özrüm var bende ötv siz 0 araç almak istiyorum konu hakkında ayrıntılı bir bilgilendir me yaparmısınız lütfen. ne yapmak gerektiğini nerelere başvurmalıyız atrıntıları ile lütfen...

raporumu bugün aldım Sol kalça ve altında ortopedik hastalığım var. Raporumda
rapor geçerlilik süresi sürekli diyor
Sosyal yardım alabilir
H sınıfı ehliyet alabilir
özürlü kimlik kartı alabilir
VE ÖNEMLİ OLANI
Özel TErtibatlı Araç Kullanabilir d,iyor

Benim ortapedik özrğüm sol bacağımda o kadar da heyetteki doktora söyledim otamatik vitesli araç kullanabilir diye yazılsın diye ama yazılmamış

ne yapacağım şimdi alacağım araca nasıl bir tertibat yaptıracağım ki
otomatik vitesli bir araç alacağım zaten.
Bana bir çıkış yolu gösterecek arkadaşıma şimdiden teşekkürler.
Belki benimle aynı sorunu yaşamış başka bir arkadaşım daha olmuştur. deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim

ali bey bence hastaneye itiraz edin ve raporu değiştirin otomatik vitesli araç kullanabilir ibaresi yazdırın olmazsa yasanın çıktısını alıp götürün

bu şekilde otamatik vites almam mümkün olmayacak mı acaba uffffffff 1 ayı geçkin uğraştım bu raporu almak için....... yine mi hastane yolları görünüyor bana......

hangi hastaneden aldınız acaba raporu?benimde almam gerekiyor...bir ay uğraştım demişsiniz neden bu kadar uzun işleri zorlaştırıyorlarmı?

yok zorlaştırma yok. fakat dilekçe ile ilk başvurunuzda size randevu günü veriyorlar. bana 1ay sonraya günvermişlerdi. heyet günleri haftada 3 gün ve çok başvuru var. o yüzden. ama rapor düzenlemesi ve muayeneler 1 gün sürdü ama çok zordu. okmeydanı hastanesinden aldım

tekrar heyete girmen gerekiyor.bendede aynısı olmuştu.bende tekrar heyete girdim ve otomatik vitesli araç kullanabilir yazdılar.başka türlü olmuyormuş.
siz yinede raporu almış olduğunuz hastanenin heyet kurulu başkanı olan başhekim yardımcısıyla bir görüş veya oraporda imzası olan ortobeti doktoruyla bir görüş, durum izah et yardımcı olurlar.

çok şükür 1 saatte hallettim dersime çalışıp gittim elimde ilgili içişleri bakanlığının ve gelirler daire başkanlığının sirküleri de vardı ve heyet başkanını ikna ettim . Ve bana dediki bu hazırladığın belgeler bizde kalsın bunları bilmiyorduk ilk oldu bu dedi. Raporu tekrar yazdıracaklar ve ptesi gidip alacağım inşallah...

Neyse ki hata üzerinde ısrarcı olmamışlar. Buna da şükür! :)

ısrarcı olmadılar şükür. ''yanlızca oamatik vitesli araç kullanablir'' ibaresini yazdılar ....ehliyet kursuna da yazıldım temmuz 31 de dreksiyon sınavına gireceğim. Ehliyet elime geçincede bir arabaya bakacağım artık. citroen grand picasso düşünüyorum. Bendede ford c max var onu satacağım 0 alacağım inşallah...

kardeş raporda şöyLe yazması gerekmiyomu ya
H SINIFI EHLiYET ALABiLiR. OTOMATiK ARAÇ KULLANABiLiR.
arkadaşLar beLki daha iyi biLir.?

evet evet öyle yazacak salt otamatik vitesli araba kullanabilir H sınıfı ehliyet alabilir . sorun yok yani

Üst Alt