Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sol bacak 6 cm kısalık ile ÖTV indirimli araç alımı..?

genelek29900

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
İyi günler,

Benim sol ayak alt ekstremite de psödoartroz kaynaklı 6 cm kısalık, ameliyatlar sonrası oluşmuş %50 gibi eklem kısıtlılığı ve dizde açılanma var. Rapor almak ve araba almak istiyorum. Bu rahatsızlıklar ötv indiriminin uygulanması açısından yeterli midir? Ayrıca rapor ve ehliyet değişimleri ne kadar sürede tamamlanıyor? yardımcı olursanız sevinirim

Oran % 40 ın altında çıkar ise hayatında yaşamadığın kadar zorlukları yaşamaya hazır ol derim.

Neden ki? Kanunen sol ayaktaki sorun görülürse. uygun rapor ile otomatik vites araba alınabileceği kanunen öngörülmüş? Neden böyle dediniz anlayamadım?

Engelliolmak arkadaşın dediği gibi engel oranı düşükse hastane heyeti bile elimde olan 10-15 puanı elinden gelse silecek kadar gaddarlasiyor. Kanun var ama ellerinden gelen zorluğu çıkarmayi deniyorlar

Kimsenın lafına bakma. Bunların gercekten bısey bıldıgı yok .. % 40 altı imiş ben % 24 ile aldım neden bır gram zorluk yasamadım . Sen raporunu al .. her turlu alırsın .

Üst Alt