Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sol bacak Derin ven trombozu (DVT) ile ÖTV-MTV indiriminden yararlanabilir miyim?

Serhkan

Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
6
Merhabalar 73 oranında süresiz vergi indirimi var. Raporum ortopedik olarak işaretlenmiş. Sadece sol ayak dvt hikayesi var. Benim merak ettiğim ötv Veya Mtv istisnası uygulanırmı.Ayrıca ehliyet konusunda problem oluyor mu bu dvt. Benzer durumu olanlar veya bilgisi olanlar varsa çok memnun olurum. Teşekkürler

Bende de sol bacakta venöz yetmezlik var. Engel oranı % 90 üzeri olursa ÖTV indirimi alınabiliyor. İstisnası Ortopedik oran varsa (2 el veya 2 ayak-bacaktan herhangi birinde) Engel oranı % 40 üzerindeyse ÖTV indirimi alınır. Benim engel oranım % 65 ama ortopedik olduğu için ben ÖTV indirimi aldım. ÖTV indirimi ibaresinin raporda yazması şart. Vergi indirimi almak için Sağlık Kuruluna başvurun, kolay gelsin

Herhangi bir engel yok eller ve ayaklarda sadece sol bacak diz arkası 2 kez dvt geçirdim. Vergi indirimi için başvurum aynı şekilde geçti. Benim anladığım kadarıyla eller ve ayaklarda herhangi bir kısa uzun eksik gibi birşey yoksa ortopedik olarak indirim alamıyorsun sanırım yanlış mı anladım

Benimde her iki bacaktan dvt den dolayi %73 suresiz raporum var ortopedik olarak verilmedi tekrar kurula basvursak degisirmi acaba bilgisi olan varmi?

Üst Alt