Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sol bacak kısalığında otomatik araç ile ÖTV'siz araçtan faydalanabilir miyim?

kehkesan

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
merhaba arkadaşlar . 22 yıl önce trafik kazası geçirdim . kaza sonrası sol bacağımda manuel ÖLÇÜM olarak 3 cmlik RÖNTGEN ölçümünde 4 cm kısalık ve incelme sonucundaysa güç kaybı oluştu . aile hekimine başvurarak h sınıfı ehliyet için hastanenin ortopedi ve ftr bölümüne muayene olduktan sonra ftr ve ortopedi il sağlık müdürlüğü komisyonuna sevketti . komisyon için gün bekliyorum . ARKADAŞLAR SİZCE ÖTVSİZ ARAÇ ALABİLİRMİYİM İKİ HASTANENİN SAĞLIK KURULUNDA ÇALIŞANLARDAN SORDUM 3 CM KISALIK İÇİN VERMEZ DEDİLER BAKALIM ARTIK NASİP , ÖNCEDEN BÖYLE SONUÇ ALAN VE DUYAN KİŞİLER ÇEVRENİZDE VARSA YARDIMCI OLABİLİR Mİ GÖRÜŞLERİNİ PAYLAŞABİLİR Mİ ? kafama yatmayan diğer konuysa il sağlık heyetinden tam otomatik araç kullanabilir olurunu aldıktan sonra tekrar hastaneden araç alıp alamayacağım için heyete girmem gerekiyormuş çok saçma geldi açıkcası . örnek veriyorum il sağlık komisyonundan onay alıp hastaneden onay alamama durumu oluşmazmı enteresan gerçekten . keşke ilk başta ötvsiz tam otomatik araç alabilir raporunu alıp sonrasında H ehliyet değişikliği 10.02 -78.02 için il sağlığa başvursaydım .
sol bacak kısalığından ötvsiz tam otomatik araç alan arkdaşlar veya konuya hakim çevresinden duyan arkadaşlar görüşlerini paylaşop yardımcı olabilirler mi

Hastaneden sağlık kurulundan ötv muafşyeti için rapor almalısınız. İl sağlık komisyonundan ise ehyet alabilir sürücü olur raporu alacaksınız

aile hekimim ortopedi ve ftr bölümüne sevketti oradan da il sağlık müdürlüğüne sevkedildim komisyona girip ehliyet değişikliğine karar verilecek . dediğiniz gibi ordan da ötv muafiyeti araç için tam teşekküllü devlet hastanesindeki heyete girmem gerekiyor . çevrenizde veya duyumlarınızdan benim durumumda veya yakın sonuç almış birini tanıyormusunuz

Üst Alt