Sevgili mestan kardeşim ben 2008de özüre baglı erken emeklilik işlemlerine başlayıp çok zorda olsa 2011 emekli olan bir vatandaşım hemde R ile buraya kadar işlemler tamam hatta R özürlü kartımda var ,ama araç alacagımda bana 9 rapor verildi ,ben gittim aracımı aldım ,buraya kadarda sorun yok ,benim itirazımın nedeni şu yakında cipli nufus kagıtları çıkacak diyorlar ve o nufus kagıdında benim R özürlü oldugum degilde araç için aldıgım ve en son rapor olarakda geçerliliği olna 9 olan raporumu nufus bilgilerime işlenir korkusu,ve sakat statüsünde görünememe korkusu ,9 itiraz ettiğimde ortapedi doktoruna elimde tek bastonla yürür,bacagımın tüm zayıflık ve incelik ölçüleri vardı ,daha doktor ben kapıdayken sen boşa itiraz etmissin daha fazlasını alamssın lafıyla beni karşıladı,sanki bensahtekarlık yapmaya geldim,o anda bütün moralim bozuldu,doktor beni dinlemedi bile ,aynı tavrinı heyette sürdürdü,nereyse doktorun kafasına bastonla vuracaktım, ne yapmam gerek ayagımımı koparıp heyete gireyim ,bende ayrıcada tip2 diyabette var, işte benim ugraştıgım bu yüzden sevgili mestan kardeşim