Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sol böbrek, safra kesesi ve rahimim alındı. Hangi oranda rapor alabilirim?

Duygusnygt

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Merhaba benim de 1 yıl önce sol böbrek safra kesesi ve rahimim alındı. Omurilik eğrilim var ve troidlerimde nodüller var. Çağrı merkezi çalışanıyım gitsem gözde de sorun çıkacak 23 yıllıksgk ve 5000 günüm var. Engelli raporu almak istesem yüzde kaç oran çıkar bilgisi olan varmıdır? Eytyi 2 ay ile kaçırdım

Merhaba benim 2021 yılında sol böbrek rahim ve safra kesem alındı. Bel ve boyun fıtığım olduğu söylendi. Aynı zamanda uzun yıllardır gül hastalığım var. Yüzde 40 oranda rapor çıkarmı bilgi rica ederim. Cuma günü sağlık kurulunda randevum var.

@Duygusnygt ameliyatlarınızı yapan dr.lar daha iyi bilirler. Ne için alacaksınız raporu tek böbrek ve diger ameliyatlarla yüzde 40 oran belki çıkar. Deneyin derim ameliyatların 3 ünüde aynı zamanda mı oldunuz? Ben 3 ay önce safra kesemi aldırdım. Baya zorlandım. Doktor iyj olunca ameliyat olmak korkutucu ve olumsuz durumda olsa saglıgınız kavuşuyorsunuz umarım saglıginız daha iyi dir. Çok geçmiş olsun

Üst Alt