Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sol diz altı amputasyon var. B sınıfı ehliyet ve araç alımı..?

besiktaslı2

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
herkese slm
sol diz altı amputeyim , hastaneye h sınıfı ehliyeti almak için başvuru yaptım
h sınıfı vermiyorlar bana b sınıfı otomatik araç kullancan diyorlar sol ampute olduğum için
kafama takılan soru b sınıfı otomatik araç kullanır ehliyetimi aldım mı ben tüm otomatik araçları kullanma yetkim olcak mı ? trafikde yoksa h sınıfı gibi sadece kendi araçımı kullanma zorunluluğum mu ? olcak
bu cvp yazdığınızda ben nerden bakıcağım sitenizi tam olrak kullanmayı bilmiyorumda :((

hastane b sınıfı otomatik kullancan diyorr
ama sürücü kursu diyorki b sınıfına yazılırsan bu sefer senin manuel vites den girmen gerekir ama ben depraja basamıyorumki :((
milli eğitime sordum diyor b alamazsın otomatiği sadece h sınıfı olanlar alır senin dosyanda ampute olduğu için b sınıfına yazılırsan hem burdan hemde trafik den döner alamazsın tüm masrafların boşa gider benim ne yapmam gerek ??

Arkadaşım gittiğin dr saçmalamış sol ayaktan kısalığa bile h sınıfı ehliyet verilirken size b sınıfı verilmesi anlaşılır gibi değil kesinlikle sizin h sınıfı hakkınız ve ayrıca isterseniz ötv ve mtv istisnalı araç alma hakkınız var.ayrıca milli eğitim doğru söylemiş o dr gerçekten saçmalamış siz başka hastaneye gidin

"Otomatik vitesli araç kullanır, H sınıfı sürücü belgesi alır" ibareli rapor alacaksınız. O doktor hatalı bilgi vermiş. Başka bir hastaneye gidin...

Bu raporla otomatik vitese sahip tüm tüm tüm araçları hiç bir kısıtlama olmadan kullanabileceksiniz

Ayrıca isterseniz otomatik vitesli bir aracı ÖTV-MTV istisnası ile satın alabilirsiniz. Alacağınız bu aracın plakasında sakat damgası olur ve sizden başka hiç kimse kullanamaz.

Üst Alt