Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sol diz altım ampute edildi. Vergi indirimi ve ehliyet değişimi için ne yapmalıyım?

baver iğircik

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
sol diz altı ampute edildi aynı ayak femur başı parçalı kırık bundan dolayı 3 cm kısalma kırık henüz 4 aya yakın bir süre geçmesine rağmen iyileşmedi dr tavsiyeçici proesi ile gtezle üzerine basıyorum ameliyatım başkent üniversitesi yüreğir başkent hastanesinde yapıldı yani özel sektörde bu durumda özürlü sağlık kurulu raporu ve vergi indirimi için ,ehliyeti değiştirmek için ne yapmalıyım

merhaba arkadaşlar 4 ay önce ataeşli silah yaralanma sonucu dr.hatasından ve ihmalden kaynaklı olarak solbacağım dizimin 10cm altındanampute edildi ayrıca aynı bacağım femur başından kırıldı kasığımda 3 cm civarında kısalma oldu buna göre özürlülük oranım %kaç işgörmezlik oran%kaç olur ben meslek lisesi mezunu yum branşım yüksek gerilin 15400kV-380000kV şaltsahalarında özel sektörde çalışıyordum

tüm bilgisi olan arkadaşların bilgilerine arz olunur

bir yıllık C (diz altı amputasyonuna bağlı)vücut engel oranılı raporum var

15-01-1970 doğumlu ve C raporumvar
h sınıfı ehliyet alabilir ve otomotik şanzumanlı araç kullanabilir rapoumda belirtilmiş
A) özürlü kimliği almak için nereye başvurmalıyım (raporum var)
b) 1988 yılı ssk girişim var 5116 günüm ve askerden önce 1753 gün primim var
normalde 5375 gün ve 50 yaş emeklilik için yeterli ne zaman ve ne şekilde emekli olabilirim
not 5 ay önce bacağım kesildive özürlü oldum

Özürlü kimlik kartını Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı İl Müdürlüğünden alabilirsiniz.
Doğum tarihinizi, rapor oranınızı, vergi indiriminizin olup olmadığını ve hangi statüden emekli olacağınızı belirtir misiniz?

Üst Alt