Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sol dizdeki hareket kısıtlılığı ile H sınıfı ehliyet aldım. Otomatik vites..?

vokri

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhabalar...
Forumda benim sizlerle paylaşacağım sorun hakkında bir çok yazı var ama bir türlü bu sorunu çözemedim... sol dizimde büyük ölçüde hareket kısıtlılığı var. bu otomatik araç kullanmama engel degil. ve sürücü kursundanda 2003 yılında otomatik araç kullanabileceksin diyerek ehliyet aldım. tabii o zaman olaya çok vakıf olmadıgımdan ehliyette ''otomatik araç kullanabilir'' d,ye bir ifade yok.
trafikde sorun yaşadıkça forumdada paylaştıgınız gibi rapor ile bunun ehliyete yazdırılması gerektigini ve yazdırılabilecegini okudum. fakat istanbul vatan caddesindeki trafik e 6 ay once gittigimde ''böyle bir şey ehliyete yazdırılmaz '' cevabi aldım. işlem yaptıramadım...
bu konuda bana yardımcı olabilir misiniz ?

Aşağıdaki genelgeninin bir çıktısı ile başvurursanız sanırım yardımcı olucaklardır.

otomatikvitesliarac.jpg

Ehliyete fiziksel olarak yazılamıyor, ama trafikteki dosyaya işleniyor. Olası bir kontrolde dosyadaki "otomatik vitesli araç kullanır" ibaresi görülebiliyor.
Bir de yukarıdaki yazının bir çıktısını alıp ruhsatın yanında gezdirirseniz, daha rahat olur.

ilğinize teşekkür ediyorum.sanırım bu sorunu bu sefer çözebileceğim.

Üst Alt