Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sol dizim donduruldu. Verilen %27 raporu arttırmak..?

Konular
5
Reaksiyonlar
0
merhaba arkadaslar çok acil bir sorum olacak yardımcı olursanız sevinirim .

sol dizim 11 sene önce trafik kazasında hasar gördü ve donduruldu, dizimi kıvıramıyorum . sağlık raporu için hastaneye gittim fizik tedavi ve ortopediye girdim fizik tedavi %27 verdi ve ortopedide onayladı bu raporu .
ben bu raporu cıkartmak için piskiyatri ye cıksam faydası olur mu ordanda rapor alabilir miyim yardımcı olursanız sevinirim .

sonuç olarak piskolojik açıdan da etki yapıyor tabi sağlık raporuna yararı olurmu olmazmı bilmiyorum bilen arkadaslar lütfen cevap yazsın

+

aynı ayağımda 3 cm kısalık var bunu rapora dahil etmem mümkün mü . doktora gittiğimde dizindeki soruna bağlık kısalık var dedi ve kısalık için ayrıca rapor yazmadı yazarsam oran düşer dedi :S lütfen yardımcı olun

xxxendleshxxx;

ben sana cevap verem arkadasım bende çocuk felci ayagımda 4,5 cm kısalık ayak güçsüz sakat ayagım diğer ayağima göre çok zayıf (küçük)bana verilen oran %27 sen yine ii almışın.artık tek ayagında problem olana %40 vermiyolar bilgi verebilmişimdir inşşlahh.ama eski yani 1998 ve sonrası rapor var ve sürekliyse heryerde kullnabilirsin.

27'nin 40 olması için psikolojiden veya başka bir şeyden %18 ve üzeri rapor alman gerek. Çok zor işin...

peki bu şekilde olan ve h sınıfı ehliyeti ola biri ötvden yararlanabilirmi

Üst Alt