Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sol dizim kısıtlı. B sınıfı ehliyetim var. ÖTV'siz araç alabilir miyim?

Alonewolf87

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba forumda yeniyim ismim Serdar

%8 sol diz rom kisitli engel raporum var B sinifi ehliyete sahibim ötv indirimli arac alabilirmiyim ?

@Alonewolf87 şuan herkese B sınıfı veriliyor, engelli kodları var mı ehliyetin üzerinde?

Eğer yoksa, uzman bir doktordan il sağlığa sevk edilerek alacağınız ehliyet raporunda verilen kodlara göre ehliyetinizi değiştirmelisiniz.

ötv'den faydalanmanız için otomatik vitesli araç kullanacağınıza dair kodlar yazıldığında, "özel tertibatlı araç kullanır" ibareli heyet raporu ile araç alabilirsiniz. Oranın ne kadar olduğu önemli değil bu şartlar sağlandığında.

@OturanBoğa Bulent abi bir konu hakkinda yardimini rica edecegim. Sol diz rom kisitli - Teshis : Quadriceps Travma sekeli %8 surekli engelli raporum var.Suanda B sinifi ehliyetim var ötv indirimli arac satin alabilirmiyim ?

Tesekkur ederim donusunuz icin. Benim ehliyetim normal B. Ehliyetimi Engelli B’ye cevirirsem vergi dairesi ötv indirimime onay vermez ise manuel arac kullanabilirmiyim ?

Tesekkur ederim aydinlatici bilginiz icin. il saglikdan aldigim rapordan sonra ehliyeti degistirip tekrardan devlet hastanesinde heyetemi girmem gerekecek ? Yoksa sadece il saglik yeterlimidir

Alonewolf87

ilk önce devlet hastanesınde sonra il sağlık da gireceksın heyete uzman doktorun tertibatlı araç kullanması uygundur demesi gerekli . % nin önemi yok .

Üst Alt