Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sol dizimdeki kısıtlılık ile H sınıfı mı yoksa B sınıfı mı verirler?

serserx1

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
S.a abilerim kardeşlerim adım Muhammet 96 doğumluyum ve ehliyet almak istiyorum sol dizimde kısıtlılık var ve 90 derece bükülüyor bana H sınıfımı yoksa B sınıfımı ehliyet verirler B verilicekse 18 imi aralıkta dolduruyorum şimdiden heyete giriyimmi 2 ay sonra bu rapor geçerli olurmu ben manuel vites arabayı hiç zorlanmadan kullanabiliyorum kafama gece gece takıldı kaldı bi yardım ederseniz şimdiden teşekkürler .

Kardeşim tercih sana bağlı. B sınıf istersen bir hastaneden b sınıf araç kullanır raporu alman yeterli. H sınıf istersende bir hastanede heyete girip h sınıf ehliyet alabilir raporu alman gerek. Sendeki engelli rapor ayrı. Buğün alırsan iki ay sonra geçmez o raporu karakol kabul etmez. Rapor üstünden üç günü geçmemeli...

peki ben B sınıfı istiyorum senin sol dizde sıkıntı var diyip h sınıfı verme gibi bi durumu olurmu hastanenin

ve bunun için yarın devlet hastanesine gidicem bana bu konuda kim yardımcı olur kimle görüşmeliyim

sürücü yönetmeliği belirler bunu ama neden H sınıfı almak istemiyorsun? H sınıfı raporu aldığında raporunda otomatik vites yazacak ve tüm otomatik vitesli araçları kullanabileceksin. Senin aracını da herkes kullanabilecek. Ve ÖTV-MTV'den muaf olabileceksiniz araç alımında?

Hangi sınıf ehliyet alacağınızı sürücü yönetmeliği belirler...

yarın sağlık ocağından raporumu alıp sürücü kursuna vericem zaten ortapedi doktorumda h sınıfı almana ihtiyaç yok dedi ha neden h sınıfı istemiyorum alacağım araba büyük bi ihtimal otomatik olur ama acil bi durumda manuelde kulaanabilmeliyimki mesala biri hastalandı gece benim arabada bozuk malum halkımız pek otomatik arabaya sıcak bakmıyor almıyorda acil işim olduğunda nerden otomatik vites araba bulurumda işimi görürüm

Tercih meselesi tabiii. Ama not düşmüş olayım: B sınıfı alırsanız araç alımında ötv-mtv istisnasından yararlanamazsınız

Üst Alt