Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sol el amputasyonunda otomatik vites özel tertibat olarak kabul edilir mi?

mahmutbaga

Yeni Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar şu anda maliye müdürlüğündeyim acil cevap verilmesi gerekiyor sol el 2. 3. 4. Ve 5 . Parmaklar ampute şeklinde bulunduğum vergi dairesinden ötv indiriminden yararlanır diye yazı aldım. Şimdi maliye müdür yardımcısı otomatik vitesi özel tertibat olarak kabul etmiyor. Bu müdür yardımcısına otomatik vitesin bana özel tertibat olduğunu nasıl kabul ettirebilirim.
Manuel vitesli bir taşıtı vites kolunda veya debriyaj pedalında sabitlenmiş özel tertibat yaptırmadan kullanamayacak durumda olan engelliler bakımından otomatik vitesli araçların özel tertibatlı olarak kabul edileceği yazısını kabul etmiyor. Acil bilgi lazım

Halt etmiş e-posta ver bakanlık. Özelgesi göndereyim

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

katoer

Eyvallah hocam çok teşekkür ederim pazar günü çocuklarla uğraşmaktan fırsat bulup cevap yazamadım. İnşallah işe yarar çünkü ötv indirimi alabilir özelgem olmasına rağmen ötv indirimi alamazsın dediler debriyaj, gaz, fren, vites kolunda tadilat yapman lazım kanunu açıp okumama rağmen hayır dediler sizin bimer şikayetinizde net bi şekilde açıklamış inşallah bunu kabul ederler. Otomatik vitesi özel tertibat diye.

Sıkıntı etme ben 2015 aralık ta yasa ilk çıktığında aldım . Sol 2. Parmak ampute 3. Parmak dondurulmuş hareket kısıtlığı var alırsın

[FONT=sans-serif]Ben otomatik vites aldım . Sinyal kolunu sağa aldırmadım sadece yıllık mtv ödüyorum [/FONT]

Üst Alt