Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sol el bileğim donduruldu. Yüzde kaç oran alabilirim?

Konular
7
Reaksiyonlar
0
beyler benim sol el bileğim donduruldu yane artrodez uygulandı.hareket yok.1 hafta öncede heyete girdim.fizik tedavi doktoru sıfır derece olarak sisteme girdi.acaba ne kadar oran verilir.

sakatlık oranı cetveli'nde 136. sayfada El bileği hareket kısıtlılığına bağlı özürlülüklerin tesbiti diye bir üst başlık var. Orayı inceleyeblirsiniz

Ayrıca raporunuzu aldığınızda sorunu bu başlığa yazarsanız, başkaları da bilgilenmiş olur

meslek hastalığı için başvuru yapmıştım.raporlarım ANKARA SGİM KOCATEPE SGM ye ulaştı.e devletten evrak takip sisteminden baktığımda MALULİYET şeklinde bir başlık var.oraya girdiğimde, sağlık kurulu büro işlemleri ; gibi bir başlık daha yazıyor.
acaba bunlar şu an neyi ifade ediyor.meslekte kazanma gücü kaybı oranı mı belirlenicek,
yoksa mesleki hastalık olup olmadığı mı karara bağlanacak.

selam.ANKARA sgim benim meslek hastalığı raporlarımı incelemiş.telefon açtığımda bana ara karar verildiği ancak bazı evraklarımın eksik olduğu ve dosyamın geri gönderildiği söylendi.acaba bu ara karar ne demek oluyor.

Bir eksiklik tespit edilmiştir kesin. Hastaneye sevk edip o eksikliğin giderilmesini isteyeceklerdir...

Üst Alt