Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sol el işaret ve orta parmağı yarım olan yüzde kaç oran alır?

nuran

Üye
Konular
46
Reaksiyonlar
0
ilkokul mezunu sol el baş işaret ve orta parmak yarım engelli bir arkadaşım var henüz rapor almamış....,

yüzde kaç verirler? iş arıyor ne iş olsa yaparım diyor daha önce depo dağıtım elemanı olarak çalışmış.....
engelli olarakta iş bulma imkanı ne olur?

ust_ekstremite_amputasyonu.png

parmak_eklemleri.jpg

kelebek hepsini ayrı ayrı hesaplayıp topladığımda 38gibi birşey çıkıyor tam emin değilim ne edelim gitsin alsın mı rapor?

Nuran'cım, senin tarif ettiğin şekilde ampute ise arkadaşının parmakları, evet, % 38 ediyor hesaplayınca, ama gitsin arkadaşın yinede.. Belli olmaz bu işler, bizim hesaplamamız ile hiç olmaz.. Hak kaybına uğramasın arkadaşın bizim hesabımıza kitabımıza bakarak.. Denesin şansını.. Bizim evdeki hesap çarşıya uymayabilir, vebalde kalmayalım..:)

Sonucu bizimle paylaşır mısın?

1-2-3-4-5 bende hiç yok bilek var ama parmak yok %56 verdı hastane bana :S

arkadaşlar bende sol elde orta yüzük ve küçük parmakta uçta ve ortada hareket yok

sağ elde ise küçük parmak uçta hareket yok parmaklarımda yanıktan dolayı eğri duruş bozukluğu var bu parmaktaki harketsizlik ve şekil bozukluğu yüzde kaç getirir. en azından hareket olmamasını hesaplayabiriemisiniz

arkadaşlar orta parmak en uç ve orta eklem hareket etmiyorsa iki eklem içinde özür oranı toplanıyor mu yoksa sadece birimi geçerli oluyor

benim arkadş vazgeçti ya rapor almaktan
düşük çıkar dedi....

Üst Alt