Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sol el parmaklarım yok. Bunun için protez var mı? Kurum protez için ödeme yapar mı?

FaCia

Üye
Konular
28
Reaksiyonlar
1
Sol el parmaklarım yok. Sol elim Bilekte dahil olmak üzere var. Ama Normal bir el gibi qelişmiş değil. Sol Elime Protez Yapılabileceğini Söyledi Doktorun Bir tanesi ama Bunun Icın benı Ankaraya Yada istanbula sevk edeceğini söyledi. ben de tamam dedım. ama halen sevk eddirtmedim kendımı.

Protez için ödeme filan olacak mı? Babam devlet memuru Böyle bir imkan var mı? acıkcası korkuyorumda ne yapmam gerek?

Nasıl bir protez takılacağını söyledi acaba? Myoelektronik kontrollü protez mi?

Bulunmuş olduqum ildeki doktor senı sevk ederiz kesip biçmeye gerek yok eklemden protez takılır dedi. oynatabilirsin demişti. ben de bu yaz nasipse qideceğim sevk olup ankaraya yada istanbula. seck isteyeceğim. ben de bilmiyorum. bu konuda sunu merak ediyorum. Babam devlet memuru. Proteze karar kılındıqında bir ücret alınacak mı bizden?

Kurum protez konusunda iyi ödemeler yapıyor. Ekstra bir ödeme yapacağını sanmıyorum. Yeter ki doktor uygun rapo versin.
Ama, daha kesin yanıt verebilmek için hangi tür protezden bahsedildiğini bilmek gerek...

bEN şİMDİ kARABUKTEN ANkaraya sevkimi isteyimmi? doktor bana qitmek ıstedıqınde qel senın sevkını ben yapacam dedı

Üst Alt