Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sol el üç parmağın kısmen amputasyonu için hangi oranda rapor verilir?

boodi

Üye
Konular
33
Reaksiyonlar
0

bu sol el ile ne gibi haklar elde edilebilir diye bi soru geldi buğün bu elin sahibinden bana bende size sormak bilği almak istedim

resim temsili fakat aynı dır

valla benim bir parmağım kısmen amputasyon ben %5 aldım 3 parmak taş patlasa %30 alır diye düşünüyorum

çünkü işeret parmağının işlevi daha yüksek olduğu için sadece işaret parmağına %15 alır toplam %25-30

düzeltme ve bilği için teşekkürler

Kardeşim işaret parmagı için %15 alman cook zor... Normal sartlarda işaret parmagı %11 ama balthazar defterine göre :%8 civarı oluyor baş parmak hariç diger parmaklarda :%2 veriliyor genel olarak böyle benim böyle en azından
benim iki elde de var bu durumdan daha fazlası ortopediden aldıgım oran toplan :%35 balthazar a göre ise :%30 a denk geldi gerisini sen düşün işte toplamda Olacak oran max. :%15 olur gibi düşünüyorum ben...saygı ve sevgilerimle...

verdiğiniz bilğiler için teşekkür ederim kısacası hiç boşuna rapor alıpta özürlüyüm demeye gerek yok yani

Toplamda %25-30 ancak olur sanırım

parmak.png

Üst Alt