Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sol eli olmayanlar ehliyet alıp tertibatsız sadece otomatik araba kullanabilir mi?

Yılmaz_

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Merhaba. Bu aralar ehliyet almayı düşünüyorum. Bilekten sol elim yok. Elbette otomatik vites bir araç gerekli. Fakat bunun dışında özel tertibatlar istemiyorum. Ehliyetimle otomatik vitesli herhangi bir aracı yasalara binaen kullanmak isterim. Benim durumumda biri için yasalar ne diyor?

Yılmaz_

Araç alımında vergi indiriminden yararlanmak gibi bir isteğiniz yoksa, evet, otomatik vites araç kullanımına dair rapor alabilirsiniz. Ama tek elle kontrol edilen sinyalizasyon kumandası vb. bir kısıtlama kodunu da illa ki yazarlar iye düşünüyorum

Slm arkadaşlar. .sitede yeniyim. .bir önceki konu ile ilgili değil önceden okuduğum yorumlarınızda Sol kol el engelliler ötv ve mtv indirimli araç alabilir miyim sorusuna cevap olarak net birşey yazayım. .ne ötv nede mtv indirimli araç alamaz. .çünkü bunlardan muaf olmak demek özel tertibat gerektirir. .sol kol engeli kişi sadece otomatik vites araç alıp kullanabilir..topuz taktırmak şartıyla tabii. .doktor da raporda bunu yazar ..iyigunler

Üst Alt