Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sol elimdeki baş parmağım kısalığı ile ehliyet almak!?

ibrahim parin

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
merhaba, ben h ehliyetimi yenilemek için kurula girdim sol elimdeki baş parmağım kısa diye f sınıfı traktör ehliyeti alabilirsin diyip raporu o yönde düzenlediler.karara itiraz ettim tekirddağa gideceğim,sağ elde baş parmak yok sol elde biraz kısa tek sorun başparmağım.tekirdağda karara itirazım olumlu sonuçlanırmı acaba?b ehliyet yönünde sonuçlanırsa itiraz sonrasında ne yapacağım? itiraz süreci başlamamışken yeniden rapor alıp başka şehirde kurula mı girmeliyim? yorumlarınızı esirgemeyin lütfen.

geçmiş olsun kardeş. sağ ve sol el baş parmağı hiç yoksa kavrama sorunu olduğu gerekçesiyle ehliyet vermiyorlar. traktör ehliyetini de sanırım yavaş bir taşıt olduğu için uygun görüyorlar. tekirdağ da olumlu çıkarsa sorun yok ama kurullar genelde birbirini teyit ediyor aynı sonuç çıkıyor. ayrıca senin durumun yönetmelikte açık yazıyor. iki elin de baş parmağı sorunlu veya yoksa F sınıfı ehliyet verilir şeklinde. Kaybedecek bişeyin yok sonuna kadar itirazlarını yap.

Sayın ibrahim,
Buradaki yani formdaki yazıları incelediğim de,
Sol veya sağ eli bilekten olmayan,dirsekten olmayan arkadaşların ehliyet aldığı+ötv siz araba aldıkları görülmektedir.
Konuları araştır ve itirazlarını ona göre yap.
Devlet engelliler için 100 lerce kod numarasını herhalde boşa uygulamaya koymamıştır.

merhaba, bende ehliyet yenilemek için raporu aldım kurula çıktım başparmaak kısa diye traktör ehliyeti alabilir diyip gönderdiler beni,duruma itiraz ettim tekirdağa gideceğim. orada onay vermezsse yeniden aşka bir ilde rapor alıp kurulaa girebilirmiyim? yoksa duruma razı olup ehliyetimin iptal olmasına seyircimi kalmalıyım? yardım edin akıl verin lütfen.

tekirdağa haber bekliyorum oradaki kuruldan ehliyet ddeğişimine onay verirlerse hakem heyetinemi çıkacağım? günlük hayatımda zaten araç kullanıyorum inanın hiç ir sorun daa yaşamıyorum ve kavramayı başparmağımla yapıyorum. başka ilde sıfırdan başlasam olurmu?

Üst Alt