mrb degerli arkadşlar geçen hafta konya\akşehir devlet has. gittim ama konyya sevk ettiler yarın konya meram tıp tan özürlü raporu almaya heyet kuruluna girecegim 20 yaşındayım özürlülügüm nedeniyle askerlikten muaf edildim .ve orada şöyle muaf duurumu belirttiler 1.parmak pıp ve dip eklemden ankiloze 3ve4 parmaklar proksimal falanks proksimalinedn agenezesi ve 5 paarmak deformasyonu sol el 2, 3, 4, 5 parmakların fonksiyon bakımından yok hükmünde olması (toplam12 falanksın yoklugu ve yok hükmünde olması) durumu madde 65 dilim d fıkra 5 e uyar .. barışta ve seferde askerlige elverişli degildir ...arkadaşlar şimdi ise işe girmek için özürülü rapaoru alacagım yüzde kaç verirler öüzrüm şu serçe parmagından işaret parmagını kadar parmaklarım kısa sol elimdeki sadece solelimdeki baş parmak saglam sag elim saglam onda bişey yok kaç oranın da rapor verirler şimdiden tşkler.. yorumlarınızı ögrenmek istedim birde akşehir devlet has. ücretsiz özürlü hasta diye fiş kestiler para almadılar konya da ücret keserli onu ögrenmek istedim hepinize iyi günler oturan boga danda yorum yazarsa sevinirim iyi günler....