Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sol elimin parmakları yok ama danışman hoca F klavye dersini yapmak zorunda olduğu söyledi!?

sttt

Yeni Üye
Konular
9
Reaksiyonlar
6
Merhaba 🌸
Ben Acıbadem Üniversitesi Tıbbi Veri İşleme Teknikerliği (Bu yıl yeni açılan bir bölüm) 1. sınıf öğrencisiyim. Doğuştan %57 engelim var, sol elimde parmaklarım yok. Bu sene “Klavye Teknikleri” adlı bir derse başladım. Bu derste Türkçe F klavye dersi görüyoruz.

Durumumu danışman hocama anlattım, ancak bana “bu dersi yapamazsın, yetişemezsin, istersen yatay geçiş yap” dediler ve okulda bana bir ayrıcalık tanınamayacağını, diğer kişilere haksızlık olacağını da belirttiler.
Tavırları acayip garipti yani hiç bir hocamdan bu zamana kadar böyle bi dışlanma görmedim yani çok büyük heveslerle başlamıştım üniversiteye hevesim o kadar kırıldı ki

Benim gibi eğitim hayatında engellerle karşılaşan ve benzer durumlar yaşayan var mı? Bu tür durumlarla nasıl başa çıktınız? Tavsiyelerinizi duymak isterim.

Danışman hocanızla değil, bölüm hocanızla görüşün buna o karar verebilir.

@Nurtan,
Bölüm hocamda konuşmada vardı hiç bir şekilde birşey yapamayacaklarını yatay geçiş yapmamı söylediler.

bu engelle yarın o mesleği nasıl yapmayı düşünüyorsunuz sizin için doğruyu söylüyorlar engelinizin sizin engellemiyeceği mesleklerin bölümünü okumaya bakın....

Üst Alt