Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sol femur kırığı (kalça kemiği) tam olarak ne zaman iyileşir?

Yıldırım01

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Herkeze geçmiş olsun jandarma motosikletli uzman çavuşum ağustos 12 2018 de görevdeyken bi aracın kullandiğim motora vurması sonucu kaza yaptım sadece femur başı kırık şükürler olsun ayın 12 sınde hastaneye kaldırdılar eylül 10 da çıkış verdilir evden kontrole gidecegm sadece ayagımı yerine oturttular çekip bide kalça kemiğime ve diz kapağima pim takıp agırlık bagladılar 1 ay boyunca ayağimi hiç kıpratmıyorum kaynama başladı dediler yatıyorum evde böyle bı durum başına gelen yada bılğisi alon varmı amaliyatsız kaç ayda ayağa kalkar göreve başlarım ayrıca amaliyatsız bu kırığa %de kaç rapor verirler.

öncelikle geçmiş olsun ben o sancılı günleri geçirdim bende tam kırılmıştı kemiğe platin takmışlardı tecrübe ettigim kadarıyla 15 günde dikiş yaraları ileşti 3 ayda da ayağı kaltım ama tam ileşme 5 ay sürdü oda hergün kemik suyu kalsiyum takviyesi alıyordum

Teşekkür ederim abi.ama bana amalitat fılan yapmadılar hiç sadece kalçam çıkmişti çekip yerıne oturttular sonra kalçama ve dız kapagıma pım taktılar ağırlık bağlamak için pimi ve ağirlığıda 1 ay sonra çıkardılar kaynama başladı ıyıye gidiyo dediler eve gönderdiler.benim anlamadığım nokta yrumları fılan okudum nerdeyse amaliyat olmayan yok bu kalça kırığından benım gibi amaliyatsız iyi olan varmı acaba

Üst Alt