Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sol femur kırığı ve bacağımdaki 1,5 cm kısalmaya %8 verdiler. Ne yapmalıyım?

narım

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar bugun ortapediden % 8´lik rapor aldım.tedavi gördüğüm hastahaneden raporu aldım.trafik kazası sonucu sol femur kırığı rahatsızlığım ve 1 ,5 cm kısalma var bacakta doktor sadece röntgenime baktı benim şikayetlerimi dinleme gereği bile duymadı tabiiki bu sonuçtan memnun değilim .başka hastahaneyede gitmek istiyorum tekrar rapor için sorun olur mu bilen varsa yardımcı olursa sevinirim...

Size sakatlık cetveline göre hastalık derecesi hafif tablosundan oran verilmiş.. Ama isterseniz tekrar rapor için başka hastaneye gidebilirsiniz..Şansınızı deneyin.. 1,5 cm kısalık için % 8'den fazla bir oran alabileceğinizi sanmıyorum...

Tablo_3.4.png

fefor kırıgı %10 verılıyor normalde 4 cm ın altındakı kısalık degerlendırnıye alınmıyor bu kardesımıze doktor femor kırıgından vermıs

teşekkürler arkadaşlar .peki başka hastahaneye gittiğim zaman sormazlarmı neden tedavi olduğun yerden almadın raporunu diye?

ve %8 ´lik rapordan güvence fonundan ne kadar alabilirim ?

sorarlar elbet sormazlarmı sen baska hastanedende alırsın tedavını yapan doktordanda sıze yanıltmak ıstemem ama 10000 bın cıvarı alabılırsınız

Üst Alt