Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sol göz tembelliği ehliyet ve heyet raporu hakkında?

dream3r

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar benim sağ göz tam,sol göz -8,25(-3,75*165 ve SE = 10,25 Dpt değeri alınmaktadır yazıyor,görmeleri sağ gözde tashihle tam,sol gözde tashihle 0,05 seviyesindedir diyor,

şunuda belirteyim ben B sınıfı almak istiyorum moleküler olmasını istemiyorum olabilir mi.

bu durumda ben B sınıf ehliyet ve heyet raporundan öngörünüzle nasıl bir sonuç alırım arkadaşlar

teşekkür ediyorum şimdiden..

Bir göz neredeyse hiç görmüyor gibi. Eğer öyle ise, monoküler sürücü belgesi almalısınız.

Monoküler sürücü belgesi aldığınızda araç kullanımınıza dair tek kısıtlama ticari araç kullanamamak olacak. Onun dışında B sınıfı ile aynı şartlarda araç kullanabileceksiniz.

Teşekkür ediyorum hocam,hayırlı akşamlar.Yani madem aynı şartlarda kullanabilirim moneküler almamın bir mantığı varmı ben B sınıfı olmasını istiyorum olumsuzmu?

Yok, olmuyor. İlle de Monoküler ibareli ehliyet veriliyor mevzuata göre.

OturanBoğa

Peki bi göz 10/10-9.5 civarı bi göz 10/4-4.5 civarı görüyorsa normal b ehliyeti alınır mı yoksa illaki monoküler mi olacak yine bilginiz var mı??

Üst Alt