Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sol gözüm %100 oranında görmüyor. Yüzde kaç oranında rapor alabilirim?

adıyamanlı

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar benim sol gözümde % 100 görmüyor yarın rapor almak için hastaneye gidecem sizce rapor oranı ne olur

bu oran dahada yükselemez mi %40 olunca özürlülük haklarından faydalana biliyormuşum

Torpiliniz varsa olur, neden olmasın.. Ya da çok kuvvetli bir şansınız olmalı, eli bol bir doktora denk gelmelisiniz.. Başka rahatsızlıklarınız varsa onlarında değerlendirmesini isteyebilirsiniz.. Oranı yükseltmenin başka bir yolunu bilmiyorum ben..

Torpil yada eli bol bir doktora denk gelsen bile raporun maliyeye gittiğinde oranın yinede düşer. Doktordan geçsen maliyeden geçemezsin yani...

kusura bakmayın ben çok açık sözlüğümdür ya alınmayın ama ben artık şüphelenmeye başladım sanki millet rapor için kendini sakatlamaya hasta yapmaya çalışıyor zaten ÖMSS'de böyle haberler çıkmıştı doğruymuş sağlam insanlar torpille %40 rapor alıp ÖMSS'ye girdi diye bizim türk insanının kafası böyle şeylere çalışıyor ancak yazık yani başka bir şey söyleyemiyorum

ben torpil kullanarak ya da dolaylı yollarla rapor almak istemem

arkadaşlar bugün hastane ye gittim ve hem astım hastası olduğum ve de 1 gözüm %100 görmüyor acaba alacağım rapor oranı ne olur çok merak ediyorum rapor sonucunu haftaya çarşamba günü verecekler cvplarınızı bekliyorum

astımdan dolayı %40 civarı bir puan alırsınız gözden de %30 civarı alırsınız diye biliyorum. baltazaar'a vuruncada toplam oranınız %48 civarı bişi olur diye tahmin ediyorum

peki bu alcağım raporun belli bi geçerlilik süresi var mı mesala 2 yıl sonra yapılacak ömss sınavında aldığım bu raporu kullanabilirmiyim

%30 ile %32 arası rapor alırsın benimde sol gözüm %100 görmüyor aldığım rapor oranı %30

Rapor "sürekli" ibareli ise, o raporu gelecek zamanda kullanabilirsiniz

Üst Alt