Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sol gözüm % 30, sağ gözüm % 40 oranında görüyor. Yüzde kaç oran alabilirim?

Konular
68
Reaksiyonlar
52
Merhaba,

Sol gözüm % 30 oranında Sağ gözüm % 40 oranında görüyor göz derecelerim + 11hipermetrobum -1 derece astigmatm ve göz tembelliğim var. Yüzde kaç oranında rapor alabilirim. Cetvelden bir şey anlayamadım :( yardım rica ediyorum

Teşekkürler

Rapor sonucunuz çıktı mı, yüzde kaç oran alabildiniz? Astigmat için oran verildi mi size..?

Merhaba,

Rapor için başvurmadım. Başvurup hüsrana uğramak istemiyorum. Ama netten bir doktora danıştım en fazla Yüzde 20 alirsın dedi.
bilmiyorum canım cok sıkılıyor bu konuya :(

Arkadaşlar bir göz Camlı % 10 bir göz Camlı % 15 görüyorsa kaç rapor alınabilir

Hiç görmeyen göze bile % 32 verilirse gözlükle az da olsa gören göze daha düşük bir oran verilecektir malesef..

bacıbey konu hakkında bilerek mi konusuyorsunuz yoksa tahmni mi ?

Ben cetvele göre yanıt veriyorum. Bu işin uzmanı olan göz doktoru da sizi cevap vermiş zaten. Tek yapmanız gereken rapor için başvurup sonucu bilir kişilerden almak.. Raporunuzu alınca sonucu bizimle paylaşın lütfen..

Arkadaşlar Ve Bacı Bey,
Dün raporumu aldım. % 50 olarak verilmiş :)

Arkadaşlar bu engel oranlarım değişti bu göz numaralarına göre vermezlerdi sanırım. Bir göz % 10 bir göz % 15 görüyorken verilen rapor % 50

Sizin adınıza sevindim, hayırlı olsun raporunuz. Sonucu paylaştığınız içinde teşekkür ederim. Benzer durumda olanlara faydası dokunacak verdiğiniz bilginin..

Ankarada düşürülerek gönderilme durumu nedir peki?yada şöyle sorayım %40'tan aşağıya düşürülmemesi için en az % kaç rapor alınmalı gözden?

en az en cok gibi bir şey söz konusu değil ankara isterse % 90 da dusurur

yesil_izmit;

yani senin raporda %40tan aşağı düşürülüpte dönebilir, anladım. uğraştığımız şeylere bak arkadaş ya

teşekkür ederim.

bi göz doktoruna randevu alıp gidin durumunuzu anlatın eğer rapor alma ihtimaliniz varsa söyler size direk heyete çıkmayın araştırmak için bi doktora çıkın devlet olmasa bile özele gidin sorun banada dedi doktor %20 alırsın ama %32 aldım şansınızı zorlayın

mustafa.ay;

ben bugün dünya göz hastanesine gittim. doktora soruyorum görme alanı testinden puan verirler mi? hayır. göz tansiyonundan şüpheleniyorsunuz glokom varsa puan verirler mi? hayır. ne sorduysam hayır dedi. ne bir yönlendirme ne de bir fikir verildi. gözüm alındı evireasyon yapıldı diyorum ona 2'nin içinde değerlendiriyorlar diyor.

o nedenle hiç yardım etmiyorlar hocam aksine ümit kırıyorlar.

ama sanırım şu varmış eğer göz muayenesinden çıktıktan sonra eğer oran +40tan düşükse heyete girme dediler. sadece bunu biliyorum.

Arkadaşlar
Göz ksuurundan dolayı aldığım % 50 oranında rapor % 42 olarak ankarada onaylanmış

Üst Alt