Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sol gözüm görmüyor. Bel ve mide sorunları ile birlikte hangi oranda rapor verilir?

Hikmet Yıldırım

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba benim sol gözüm hiç görmüyorum ve belimde fitik ve midemde gastrit reflü var salı günü heyete gireceğim verecekleri oran ne olur

Psikolojik olarak da gözden dolayı etkilendiysen bilinç altı olarak topluma çıkma kaygım korkuların varsa piskiyatriyede görün yüzde 25 alabilirsin gözle beraber oranı yüzde 40i geçer kardeşim

Aynen çok etkiliyor tek gözle tüm dünyayı görmeyi calisiyosun yorumun için teşekkür ederim

Göz oranım ne olur bi bilgin varmi

Sadece göz den yüzde 32 oranı hiç görmüyorsa sen dediğimi yap insan ister istemez tek göz olmanın etkisiyle piskiyatriyede görün ilaç kullan sonrasında heyete başvur bnim 49 göz artı piskiyatriden toplamı kardesim

Benim düşüncem fikrim piskiyatriden 6 7 ay her ay düzenli hast git heyet başvurunuz ertele derim piskiyatriden tedavi olanağı görünmez ise piskiyatriyede yüzde 25 ı alamazsın bence ertele şuan için heyeti derim

Garanti olsun diye söylüyorum kardeşim yinede sen bilirsin

Üst Alt