Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sol gözüm görmüyor, epilepsi hastasıyım, ama %40 rapor alamıyorum. Ne yapmam lazım?

KEMALETTİN34

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
benim sol gözümde ışık hiç yok sag gözüm içinde gözlük kullanıyorum arkadaşlar ben saglık raporu alamıyorum gözümden dolayı saglık ocagına gittigimde hemen kagıda yazdılar sol göz kusurludur diye falan , son çalıştıgım işimdende oldum çünkü epilepsi hastasıyım nöbet geçirdim 2 gün işe gidemedim ben soruyorum size siz bir işveren olsanız beni işe alırmısınız ? ben söyliyim iş kazası geçirir diye düşünüp almazsınız ,gelelim asıl konuya bana neden %40 raporu vermiyolar öyleyse allahını seven bi cevap yazsın ...

vallah kemalettin bende ms hastasıyım bende sol gözümü kaybettim ms ve sol göze en az %55 veriyrolar epilepsi ve sol gözede en az %55 verierler ne alak sen hangi ildesin hangi hastaneye gittin bilmiyorum ama istanbulda değilsen kendini istanbula sevk ettir burda bir hastaneden rapor almayı dene kesin alıcağına inanıyorum

arkadaşa katışıyorum bende epilepsi hastasıyım vede özel bir şirkette özürlü kadrosunda çalışıyorum % 40 raporumda var sen bence önce tam teşekküllü bir devlet hastanesine git önce noroloji sevisine git ve deki ben özürlü raporu almak istiyorum epilepsi hasasıyım diye sonra göze git ve orayada aynısını de ve heyete gir aldığın en az verecekleri sana % 40 dır vede aldın raporla işkura git sen kademeleri düzgün geçersen işede gieresin raporda alırsın sıkma canını eyer % 40 dan aşağı alırsan il sağlık müdürlüğüne itirazda bulun tamam:

Üst Alt