Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sol gözüm görmüyor sağ gözümde 3,75 düzensiz astigmat var. Rapor oranı ne olur?

semihs1

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
merhaba arkadaşlar

sol gözüm kendimi bildim bileli çok bulanık,doktor muayenesinde okuma derecesi max %15-%20. doktor a gittiğimde gözlük, lens, ameliyat kornea nakli hiçbir şekilde çözüm sağlamıyor.yapacak birşey olmadığını söylüyorlar,2 seneden beri de sol gözde kayma meydana geliyor.insanlarla göz teması kuramıyorum.
sağ gözümde 3.75 düzensiz astigmat tespit edildi. gözlük lens lazer fayda etmiyor

% kaç engelli raporu alabilirim?

Teşekkürler

dün itibariyle %40 rapor aldım
geçen hafta Haseki eğitim ve araştırma hastanesinde sağlık kurulu randevum vardı,sabah 8:30 hastanede oldum,hiçbir ücret vermeden kaydımı yaptılar ve verdikleri evrakla katları dolaşmamı söylediler.kbb,göz,noroloji,genel cerrahi,dahiliye bölümlerine gittim.saat 12:00 civarı işim bitti,evrakları teslim ettim.1 hafta sonrasına sonuçları almam için randevu verdiler .dün ise gidip sıra beklemeden ve ücret ödemeden sonuçları aldım

herkese hayırlı günler dilerim

Üst Alt