Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sol gözüm hiç görmüyor, sağ gözüm de gözlük yardımıyla görüyor. Rapor oranım ne olur?

velisahin

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba Sol gözümde görme sıfır artı birde göz kuruluğu ve göz tansiyonu sürekli ilaç kullanıyorum.Sağ gözümde gözlük numaram 2.5 civarı
Vergi indirminden ve erken emeklilikten yararlanmak istesem rapor oranım kaç olur.
Kamu kurumunda çalışıyorum yaklaşık 5 yıldır.

Cevaplarnızı bekliyorum teşekkürler.

selam oturanboğa benimde arkadaşımız gibi bir göz sıfır görüyor sağımda ise ciddi bir göz tansiyonu sorunum var...göz derecelerin yükseltıldıgını duymuştum ...bugün rapor için başvuru yaptım bu hafta bellı olur kaç derece yuzdelık verecekerı.şayet 40 ve uzeri alabılırsem bu sene türk dili edebiyatı öğretmenı olarak atanabılıcem...bu şekılde yarımım çunku özel sektorde çok zorlanıyorum bu halde..dilerim 40 alabılırım

selam oturan boga benim sol gözüm 0.1 görüyor sag gözüm 0.9 görüyor ve kalıcı çift görme var. bana bugün ankara numune hastanesinden verilen rapora göre özür oranım %24 itiraz etmelimiyim yoksa kabullenmelimiyim.

Üst Alt