Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sol gözüm protez ve hepatit B hastasıyım. Rapor oranlarım Ankara'dan yüzde kaç..?

ageus

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
merhaba arkadaşlar sol gözümde protez var ve ayrıca hepatit b için % 15 oran verildi.Sizce bu özürlülük toplamı bana Ankaradan ne olarak gelir?. bilgilendirirseniz sevinirim.Teşekkürler

hastalılıklardan aldığınız oranları yazmamışsınız..

merhaba Hasan Bey, öncelikle cavap yazma tevecühünüz için teşekkür ederim.Sol gözüm protezli ve hepatit B den de doktor %15 verdi.sol gözüm için %32 ediyor biliyordum onun için yazmamıştım sanırım.Teşekkürler hoşça ve dostça kalınız

Tek göz için normalde % 32 oranında rapor veriliyor ama son zamanlarda tek göz için rapor alanlar % 20 verildiğini söylüyor.. Mesela gözden % 32 verilse, % 15 de hepatit= % 42 yapar.. ama Ankara da ne olur onu bilemeyiz.. Gözden % 20 verilirse de oranların toplamı % 32 yapar hiçbir işinize yaramaz..

ageus;
Sait bey merhaba, oranlarınızın hesaplamasını Hava Hanım yapmış.Ancak bende son dönemde bilgi veren arkadaşlardan tek göz için hep % 20 oran verdiklerini okumuştum.durumunuzla ilgili farklılıklar olabilir.Ancak eğer diğer arkadaşlarla benzer değerlendirilirse,Ankaradan oranın düşürülerek cevap verilmesi olası.

Kronik hepatitiniz tablodaki en düşük seviyeden değerlendirilmiş.Tahlil sonuçlarınızı yazarsanız bilgim dahilinde yorum yapmam mümkün olur.Zira Tablodaki 1.bölümle 2.bölüm arasındaki fark biyokimyasal çalışma sonuçlarına bağlı.

Üst Alt