Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sol gözümde %70 sağ gözümde %5 oranında görme kaybı ile rapor oranı..?

djaytac

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
konu yeri burasımı tam olarak bilmiyorum ilk kez bu siteye yazıyorum affedin beni

benim sol gözümde %70 oranında sağ gözümde %5 oranında görme kaybı var. sakatlık raporu için hiç uğraşmadım. Kimi bir şey alırsın kimi alamazsın dedi ben de uğraşmadım.
İçinizde bilgili arkadaşlar vardır ben bu oranla acaba yüzde kaç sakatlık raporu alabilirim.

Bilgili arkadaşların yardım etmenizi rica ederim

Sol Gözde %70
Sağ Gözde %5

arkadaşım geçmiş olsun. yanlız senin bu kayıplar iş kazasında felan mı oldu? biraz açık yazarsan yardımcı olabiliriz belki.

iki gözü hiç görmeyen %85 alıyor. sen %35=40 gıbı alırsın sanırım benım ıkı gözüm az görüyor %75 rapor verdıler

peki bu oranla %35-40la araç alırken bir indirim vs alırmıyım ötv ödememezlik

Görme ile ilgili hangi oranda rapor alırsanız alın araç alımında vergi istisnasından yararlanamazsınız. Ki, iki göz kör olsa bile verilen oran maksimum %85.

araç alımında sakatlık oranına bakmıyorlarmı göz yada başka bir organ %40 üzeri oldumu indirimli araç alınmıyormu

Görme-duyma veya süreğen hastalığı bulunan kişiler (rapor oranları %90'ı geçmediği sürece) araç alımında vergi istisnasından yararlanamaz.

Üst Alt