Merhaba arkadaşlar, ben sol hemipleji geçirdim ve şuan sağlık durumunda sıkıntı yok.(%71 sürekli engelli raporun var 2012 de aldığım) Motor öğretmeniyim B sınıfi ehliyetim vede aracım var.
Bugün tertibatlı ve ÖTV muafiyetinden yararlanmak için Bursa devlet hastanesi nde ehliyet değişlikliği için muayene oldum.
Ftr doktoru: hastalığı yazdı;görüş belirtmedi.
Nöroloji :hastalığı yazdı sol elde kısmı kasılma yazdı; görüş belirtmedi
Göz: mükemmel görme yazdı
Kardiyoloji: Olduğum kalp ameliyatını yazdı, görüş belirtmedi.
Şimdi sorularım var yardımcı olursanız çok sevinirim.Ben el kisitliliginda ÖTV muafiyetinden yararlanabilirsiniz okumuştum (tertibatlı ve otomotik vites) ben muafiyettenyararlanabilir miyim? Ve il sağlık müdürlüğünde kurula gireceğim söylendi, kuruldan ehliyet kodları verilirse ben kesin muaf oldum gözüyle bakıp ehliyetimi değiştireyim mi?
Birde bu muafiyet işini ben mi yetkili servis mi vergi dairesinden alicak yani prosedür sıralaması nasıl ilerliyor?
Teşekkürler şimdiden.
Bugün tertibatlı ve ÖTV muafiyetinden yararlanmak için Bursa devlet hastanesi nde ehliyet değişlikliği için muayene oldum.
Ftr doktoru: hastalığı yazdı;görüş belirtmedi.
Nöroloji :hastalığı yazdı sol elde kısmı kasılma yazdı; görüş belirtmedi
Göz: mükemmel görme yazdı
Kardiyoloji: Olduğum kalp ameliyatını yazdı, görüş belirtmedi.
Şimdi sorularım var yardımcı olursanız çok sevinirim.Ben el kisitliliginda ÖTV muafiyetinden yararlanabilirsiniz okumuştum (tertibatlı ve otomotik vites) ben muafiyettenyararlanabilir miyim? Ve il sağlık müdürlüğünde kurula gireceğim söylendi, kuruldan ehliyet kodları verilirse ben kesin muaf oldum gözüyle bakıp ehliyetimi değiştireyim mi?
Birde bu muafiyet işini ben mi yetkili servis mi vergi dairesinden alicak yani prosedür sıralaması nasıl ilerliyor?
Teşekkürler şimdiden.