Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sol kalça artroz için hangi oranda rapor verilir?

ensar metin

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
selam arkadaşlar

benim 2002 ve 2003 yıllarında aldığım sol kalça artroz ve süreklidir ibareli raporumla erken veya malül emekli olabilme şansım var mıdır
bilgisi olan arkadaşlardan paylaşımlarını rica ediyorum

artı geçen yıl emeklilik için rapor yenilemek için gittiğim göztepe eğ arş hst en fazla 20 veya 23 alabileceğimi söylediği için de kurula girmedim
başbakanlık kartım da var

bu konuda paylaşımlarınızı bekliyorum

şimdeden çok teşekkürler.

Hangi oranda rapor verileceğini bilemiyorum. Bu artrozun yol açtığı hareket kısıtlılığına bağlı. Bunu değerlendirmek de doktorların işi. Ama evet, bence de tek kalça için %40 ve üzeri rapor almanız mümkün değil. Bu nedenle sakat statüsünde erken emeklililik söz konusu olamaz.

sevgili oturan boğa verdiğin cevap için teşekkür ederim ama yineleyerek şunuda tekrar sormak isterim
evet yeni kanuna göre tek kalça için %40 almam mümkün deyil ama eski sürekli olan raporumun bu oranı almamda bir faydası olamaz mı
nihayetinde önceden bunu alabilmiştim bu kanunun çıkmasıyla benim ayağım düzeltilmedi yine aynı durumda kanuni olarak yapabileceğim bir durum söz konusu olabilir mi yoksa kadere razı gelip önümemi bakmalıyım

bilgileriniz doğruluntusunda cevap verirseniz çok memnun olurum

şimdiden tekrar teşekkür ediyor sağlıklı günler diliyorum,

Maalesef, özellikle emeklilik söz konusu olduğunda kurumlar ille de yeni rapor istiyorlar. Eski raporunuz bir işe yaramaz...

selam bülent bey size ben sol kalça artrozu olan 100/40 süreklidir ibareli 2003 tarihli raporumla bu 16 aralık 2010 da yayınlanan yeni yönetmenliğe göre tekrardan 40 ve üzeri bir rapor alabilme şansım varmıdır malum bu baltazar formulü sayesinde artık 40 yerine 20 25 gibi bir oran veriyorlar görüşleriniz benim için önemli olduğu için tekrar yazma gereği duydum cevap verirseniz çok memnun olurum şimdiden çok teşekkürler sağlıcakla kalın

Üst Alt