Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sol kalça kemiği pelthes sekeli ile ÖTV'siz araç alabilir miyim?

ethemismet

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Sol kalca kemiğinde Pelthes sekeli rahatsızlığım var.sol ayağımda 3cm e yakın kisalik var.otvsiz araç alabilir miyim

Önceden alınmış B sınıfı ehliyetim var. bugün şehir hastanesinden OZEL TERTİBATLİ ARAÇ KULLANMASI GEREKLİDİR. yazan bir rapor aldım. Sıkıntım sol bacakta.

ne yapmam gerekiyor. Lütfen yardımcı olun.

Bence alabilirsiniz. Tecrübeli arkadaşlar cevaplarsa daha iyi olur. Özel tertibatlı araç kullanması gereklidir yazmışlar raporunuza. Bir de B engelli ehliyet çıkarttırmak için başvurun. Ortopedi ve ftr'nin yazacaklarını görmek lazım. Onlar sizi il sağlık müdürlüğü kuruluna sevkedecek. Kurul size hangi kodlarla ehliyet almanız gerektiğini belirten kodlu raporu verecek. Bu raporla ehliyetinizi değiştirip B engelli alacaksınız. B engelli ehliyeti ve içinde oran yazılı, otomatik vitesli özel tertibatlı araç kullanması gereklidir yazılı raporla başvurup aracınızı alacaksınız.

Bende de aynı hastalık var, 2 aylık uğraş sonucu geçen ay bütün işlemleri bitirip araç aldım. Ama bu sürede sıkıntı çıkaran doktorlar oldu. "OZEL TERTİBATLİ ARAÇ KULLANMASI GEREKLİDİR" bu raporu aldıktan sonra ehliyet için raporu da kolayca alırsınız.

Otvsiz araç alabilirmiyim

Bugün il sağlık müdürlüğünde özel tertibat kod numarası :10.02(otomatik vites),102(ticari araç kullanamaz)
Sürücü belgesi sınıfı :Engelli B sınıfı sürücü olabilir.
Şeklinde rapor aldım. Otvsiz araç alabilirmiyim?

ilk mesajındaki raporun ve bu ehliyetinle alırsın. sıkıntı olmaz

Otomatik vites 10.02 ve 102 koduyla araç alımında uygunluk belgesi talebi

Sol bacak polio sekeli rahatsizligimdan dolayi rapora basvurdum ve Raporumda ozel tertibat gereklidir ve 10.02 ve 102 kodları var ehliyetimi aldim bayiye raporumu gönderdim ancak uygunluk belgesi istiyorlar başına böyle bişey gelen varmı nerden nasıl alınır bu belge bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim

Üst Alt