Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sol kalça protezine rağmen araç alımına uygun rapor verilmemesi..?

Walter

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
Merhaba iyi günler

babamın normal ehliyeti vardı sağlık problemileri geçirdi sonra ötvsiz araç almak için sağlık kurumuna müracaat ettik %89 engelli raporu aldık sonra ehliyeti. Değiştirmemiz gerekmiş tekrardan ilçe sağlık kurumuna müracaat ettik kurula girdik. Kurulda bize sağlam raporu verdi arkadaki kodlara sadece gözlük kullansın 6 ayda 1 kontrol yapılsın demişler aslında babamın. Engelli raporunda sol kalça protezi %38 melanom %80. Diye geçiyor dilekçe ile itiraz ettim. Bakalım sonuç ne olucak danışmak istedim

Walter

Manuel vitesli araç sürmeye mani bir engelin olmadığına karar verilmiş. Umarım itirazını karşılık bulur

Sonuç olarak dilekçe ile itiraz ettim düzeltme yaptılar ehliyeti çıkardım şuan araç alımı için müracaat ettik vergi dairesi daha onay vermedi 1 gün geçti bekliyoruz. vergi dairesi engelli raporu ve h sınıfı ehliyeti olan kişi vardı ona onay vermemiş anlamdım bizide bekletiyor sonuç olumsuz olan var mı hiç

@Walter

Düzeltme nasıl yapıldı? Kim yaptı?

Üzerinde oran, sol alt ekstremitede kısıtlılık olduğunu belirten tanı ve "özel donanımlı araç kullanmalıdır" ibaresi bulunan engelli sağlık kurulu varsa, vergi dairesi araç alımında ötv-mtv istisnasına onay verecektir.

Üst Alt