41 yaşındayım, sol kol brakiyal pleksus var ama bugüne kadar hiç rapor almadım. Askerlik için gittiğimde muaf raporu verdiler , tarih 2007. Doğrusu bugüne kadar hiç aklıma gelmedi, emeklilik için engelli sağlık raporuna başvurmak. Haberim de yoktu. Bir arkadaşım, "Böyle bir şey var, belki sen de yararlanabilirsin," diye akıl verdi ve araştırmaya başladım. Burayı buldum, 1 hafta kadar yazılanları okudum. Oldukça yararlandım. Önümüzdeki ay, bir hastaneye başvuracağım. Ama sol kolumun durumu nedir, yüzde 40 rapor verilebilir mi, doğrusu bilmiyorum, tahmin edemiyorum. 10 sene önce, bel fıtığımdan da ameliyat olmuştum.
Başvurmadan önce buraya yazmak istedim, bir tavsiyeniz olur mu? Sağlık bakanlığının onaylı hastanelerinden, İstanbul'da hangisi genelde tercih ediliyor, Şişli Etfal'in çok popüler olmadığını okumuştum. Teşekkür ederim, hoşça kalın.
Başvurmadan önce buraya yazmak istedim, bir tavsiyeniz olur mu? Sağlık bakanlığının onaylı hastanelerinden, İstanbul'da hangisi genelde tercih ediliyor, Şişli Etfal'in çok popüler olmadığını okumuştum. Teşekkür ederim, hoşça kalın.