Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sol kol dirsek alta 15 cm kadar amputeyim. Nasıl ehliyet alabilirim?

Kaya23

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Hayırlı akşamlar arkaşlar ben katıldım siteye. 2016 da elektrik kazası sonucu sol kol dirsek alta 15 cm kadar mevcut sonrası ampute, sag el baş parmak ampute parmaklarım pence şenlinde kapalı acmaya calışıyorum sinir kaybım var ve tendon kopması mevcut lakin belli bir seviyede kullanabiliyorum, Sol ayak 5. Parmak ampute baş parmak eklem sonrası ayak altı grefli bölge uzun sure yuruyemiyorum vucudun %40 lık bolumü grefli yanık izleri mevcut şükür kalktım yürüyorum hatta 89 model ford taunus kara direksiyon manuel araba kullanıyorum b sınıfı ehliyetim var nasıl bir yol izlemeliyim ehliyet alma sansım varmı teşekkürler şimdiden...

Kaya23 abi bende 2012 de elektrik kazası geçirdim, aynı şekilde sol kol dirsek altı ampute, sağ baş parmak ampute ve tendonlar olmadığı için pençe gibi duruyo sadece, ayak parmaklarım yok bide ,. Normalde 2,3 yıldır manuel vitesli araba kullanıyorum ama doktor kullanamazsın dedi ilk sağlık heyetinde vermedi ehliyet.

Geçmiş olsun kardeşim daha gençsin umutsuz olma sabırla bekle zamanla yasalar degişiyor illa ki kolaylıklar olacak ama baktıgım kadarıyla bu şekil de olup ehliyet alan Arkadaşlar var...

Kaya23

Türkiye harici her ülkede sürücü belgesi alabilirdin kardeşim. Ama Türkiye'de aynı anda insan evladı doktor -> heyet -> il sağlık komisyonu -> tse-emniyet memuru bulmak Mars'ta akşam yemeği yeme ihtimalinden bile az.

Üst Alt